نتایج جستجو برای عبارت :

ترخون وخواص دارویی آن

ترخون (Artemisia dracunculus) گیاهی است که در دنیای آشپزی بسیار محبوب است. درواقع ترخون بخش مهمی از آشپزی فرانسوی است و یکی از چهار سبزی پرکاربردی است که به‌عنوان چاشنی در پخت‌وپز غذاهای فرانسوی به‌کار می‌رود. سایر این سبزیجات عبارتند از جعفری، جعفری فرنگی و پیازچه. ترخون به‌خاطر طعم تلخ و شیرین و رایحه‌ی دلنشینش (شبیه انیسون)، بسیار معروف است.
قدمت ترخون به بیش از ۶۰۰ سال قبل برمی‌گردد. گمان می‌رود که این گیاه در قرن دهم و طی حملات مغول‌ها به ای
ترخون یکی از گیاهان معطر نسبتا پر استفاده می باشد که به عنوان سبزی نیز تولید و مصرف می گردد. ترخون بدلیل افزایش ترشح اسید معده و خاصیت اشتها آوری از قدیم الایام به عنوان ادویه مخصوص گوشت مورد توجه بوده است و سبب کاهش فشارخون می شود.
داروگیاهی لقمان حکیم:
ترخون یک سبزی فصل خنک است که بومی اروپا، آسیا و شمال مریکا می باشد. در ایران آن را به صورت تازه و خام به عنوان یک سبزی خوردن مورد استفاده قرار می‌دهند. همچنین آن را خشک کرده، به صورت سبزی خشک در تهیه غذاهای مختلف استفاده می‌کنند. مصرف دیگر آن در تهیه خیارشور، سس و انواع ترشیجات است؛ زیرا، دارای اسانس‌ بسیار معطر می‌باشد. از برگ خشک آن استفاده دارویی می‌شود.

ادامه مطلب
 
لازم به ذکر است که برای تهیه چای ترخون باید در ابتدا یک قاشق غذاخوری از ترخون را به یک لیوان آب جوش اضافه کرد و پس از گذشت ۱۰ دقیقه آن را میل کرد هر چند در این مجال باید متذکر شد که استفاده مجاز از این دمنوش گیاهی تنها در طول روز یک فنجان می باشد.
 
گفتنی است که ترخون گیاهی معطر می باشد که در تهیه بسیاری از غذاها از این گیاه معطر استفاده می شود .ارتفاع این گیاه معطر، به 60 سانتی‌متر می‌رسد که دارای برگ‌های باریک و بلندی است همچنین گل‌های کوچک
طرز تهیه گریل کردن سینه مرغ معمولا شامل نصف شدن سینه مرغ از وسط و سپس صاف شدنش هست چون سینه نازک و یک دست می شه و سریع می پزه لذا پخت آسان تر می شود ولی در این دستور می خوایم سینه کامل مرغ رو گریل کنیم بنابراین برای درست گریل کردن سینه مرغ باید موارد تکنیکی رو مو به مو رعایت کرد تا نتیجه نهایی که عالی هم هست رو دریافت کنیم درست گریل کردن مرغ حتی از درست پختن استیک هم سخت تر هست چون اگر استیک رو کمتر بپزید می شه تعبیر به آبدار بودن کرد اما به دلایل
خاصیت های ترخون
ترخون چه خواصی دارد؟
ترخون یک گیاه معطر است که بسیار خوش بو می باشد؛ ترخون به عنوان طعم دهنده غذا به کار می رود. ترخون دارای فواید زیادی برای بدن می باشد. ترخون به عنوان یک گیاه دارویی استفاده می شود.
می خواهیم در این نوشته در مورد خواص بی نظیر ترخون مطالبی را برای شما قرار دهیم.
ادامه مطلب
 در کتب سنتی با نام های «ترخون»، «طرخون» ، «الحوزان»، گفته شده است به فرانسوی آن را Estragon و Amose petit dragon و Forgon و Dragone و به انگلیسی Taragon و Estragon گفته می شود، گیاهی است از خانواده Compositae تیره فرعی Radeae نام علمی آن Artemisia dracunculus L می باشد.
مشخصات
طرخون گیاهی است پایا. ساقه آن زیاد بلند نمی شود و ارتفاع آن در حدود 60 سانتی متر . برگهای آن سبز تیره. دراز، باریک و نوک تیز و متناوب و بدون دمبرگ برگهای پایین ساقه کمی بزرگتر و تقریبا دندانه ها آن را به 3 قسمت تقسیم می
خواص ترخون (Tarragon) شامل تقویت اعصاب، مقوی دستگاه هاضمه، پیشگیری از تصلب شرائین و بیماریهای عروقی و کاهش درد مفاصل، دندان و لثه است.
ترخون گیاهی است علفی و چند ساله از خانواده کاسنی که ارتفاع آن تا 1 متر نیز می‌رسد. برگ‌های باریک و بلند آن به رنگ سبز روشن و براق هستند. گل‌های این گیاه به رنگ زرد بوده، به صورت گل آذین خوشه در انتهای ساقه اصلی قرار دارند. نام گونه این گیاه (دراکونکولوس) از کلمه دراگون به معنای اژدها گرفته شده است و علت این نامگذار
 
ترشی فلفل یکی از انواع ترشی است که در میان ایرانیان از محبوبیت زیادی برخوردار است. البته در استان‌های جنوبی ایران به علت خوردن غذاهای تند از این ترشی استقبال بیشتری می‌شود.
مواد لازم
500 گرم فلفل سبز تند
1 لیتر سرکه
نمک به میزان لازم
چند شاخه ترخون و نعنا
1 بوته سیر
دستور العمل‌
3 لیتر آب را با 3 قاشق نمک مخلوط می‌کنیم و می‌جوشانیم.
آب جوشیده را می‌گذاریم سرد شود.
فلفل‌ها را می‌شوییم و 3 روز در آب نمک می‌گذاریم بماند.
 بعد از 3 روز فلفل‌ه
طرز تهیه ترشی گل کلم

ترشی گل کلم
مواد لازم ترشی گل کلم
هویج ۵۰۰ گرم
فلفل سبز تند ۵ عدد
سرکه به اندازه کافی
گل کلم متوسط ۱ عدد
سیب ترشی ۵۰۰ گرم
نمک ، گلپر و ترخون به اندازه کافی
طرز تهیه ترشی گل کلم
برای تهیه ترشی گل کلم
ابتدا گل کلم را می شوییم سپس در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آن خارج
شود. در مرحله بعد ترخون را پاک می کنیم و پس از شستشو آبکشی می کنیم و می
گذاریم تا آب اضافه آن خارج شود.
در ادامه هویج ها را پوست می گیریم و
به صورت حلقه ای خرد می
داروگیاهی لقمان حکیم:
پونه نوعی گیاه دارویی با طعم و بوی خوب است.این گیاه از خانواده نعناع است و ساقه ای کوتاه به رنگ سبز با برگ هایی به شکل نعناع اما سبزتر و کوچکتر است. چای پونه به خاطر خاصیتش در ایجاد آرامش، تسکین دردهای روده و بهبود گوارش معروف شده است. از آن برای طعم دار کردن غذا ها و نوشیدنی ها نیز استفاده می شود.

ادامه مطلب
داروگیاهی لقمان حکیم:
گیاه پنیرک که به سبزی توله معروف است دارای فواید بی شمار زیبایی و دارویی می باشد. قسمت مورد استفادهٔ پنیرک برگ و گل آن می‌باشد. البته در اکثر نواحی، گل پنیرک مورد استفاده قرار می‌گیرد. در ایران، گل‌های بنفش رنگ خشک شدهٔ آن بصورت چای مورد استفاده قرار می گیرند.

ادامه مطلب
فواید وخواص چای رزماری
 
رزماری علاوه بر کاربردهای آن در داروهای گیاهی و آیورودای سنتی دارای سابقه طولانی در استفاده از آشپزی و معطر است.
بوته رزماری (Rosmarinus officinalis) بومی آمریکای جنوبی و منطقه مدیترانه است. این بخشی از گیاهان خانواده Lamiaceae است ، همراه با نعنا ، پونه کوهی ، بادرنجبویه و ریحان (منبع 2Trusted).
بسیاری از افراد به دلیل عطر و طعم ، عطر و فواید سلامتی آن از چای رزماری لذت می برند.
در اینجا 6 فایده و کاربردهای بالقوه سلامتی و چای رزماری و ه
مواد لازم برای تهیه خیارشور خانگی ترد و خوشمزه
خیار سبز قلمی ۴ کیلوگرمآب ۱۹ پیمانهسرکه سفید ۱ پیمانهنمک ۱ پیمانهترخون ۲ پیمانهشوبد تازه کمیسیر ۳-۴ حبهفلفل تند به میزان دا‌خواه
 
طرز تهیه خیارشور خانگی ترد و خوشمزه
ادامه مطلب
مواد لازه برای تهیه دلمه برگ مو
    برگ مو:به مقدار لازم
    گوشت چرخ کرده:300 گرم
    برنج:یک پیمانه
    سبزی دلمه( گشنیز، جعفری، نعناع و ترخون) به یک نسبت با گشنیز کمی بیشتر:300 گرم
    پیاز متوسط:دو عدد
    لپه:یک پیمانه
   نمک:به مقدار کم

 
ادامه مطلب
با حلول ماه مبار ک رمضان اقدامات ذیل انجام شد 
1-انجام امور تبلیغی شامل تهیه ونصب احادیث وآیات در مورد فواید روزه گرفتن 
2-سخنرانی مدیر ومعاون پرورشی در خصوص برکات روحی وجسمانی روزه گرفتن 
3-قرائت مقاله در مراسم آغازین با موضوع روزه وخواص آن 
4-اختصاص موضوعات انشاء کلاسها با هماهنگی دبیران محترم ادبیات استاد اسیوند و...
5-بیان احکام روزه ومسائل عبادی در مراسم آغازین 
6-پاسخ گویی به سئوالات دانش آموزان در مراسم آغازین وزنگهای استراحت در مورد ر
گیاهان پر فایده برای معالجه شدن استرس موجود می باشد.
که هر کدام از این گیاهان را می توانید .
به شیوه های متفاوتی مورد مصرف قرار دهید.
مانند اینکه آن را به سوپ یا سالاد خود اضافه کنید .
و یا دم کرده آن را مصرف کنید.
درمان گیاهی استرسکه این گیاهان شامل موارد زیر می شود:
گل ساعت: اثر بخش این گیاه متوسط می‌باشد.و خواب را بیشتر خواهد کرد.علاوه بر این برای معالجه اضطراب و بی‌خوابی .و عصبانیت مورد استفاده قرار می‌گیرد.قسمتی از گیاه که روی زمین قرار دار
مواد لازم برای تهیه دلمه ‌برگ مو
با کوکری همراه باشید
برگ مو۵۰ عدد
گوشت چرخ‌کرده۳۰۰ گرم
برنج نصف پیمانه
پیازدو عدد
لپه یک سوم پیمانه
نمک و فلفلبه مقدار لازم
سبزی دلمه (جعفری، گشنیز، ترخون و نعناع به یک نسبت با گشنیز)پنج قاشق

ادامه مطلب
مواد لازم برای مرغ شکم پر
 مرغ 1 عدد ( دو کیلویی )
 سبزی خرد شده یک لیوان شامل ( جعفری، گشنیز، نعنا  و ترخون )
 مغز گردوی چرخ شده یک فنجان
 آلو و قیسی خرد شدهنصف فنجان
 پیاز سرخ شده2 قاشق سوپخوری
 زعفران ساییده نصف قاشق چایخوری
 زرشک 2 قاشق سوپخوری
 شکر یک قاشق سوپخوری
 آب لیمو یا آب نارنج 3-2 قاشق سوپخوری
 نمک و فلفلبه مقدار لازم

ادامه مطلب
گیاهان پر فایده برای معالجه شدن استرس موجود می باشد.
که هر کدام از این گیاهان را می توانید .
به شیوه های متفاوتی مورد مصرف قرار دهید.
مانند اینکه آن را به سوپ یا سالاد خود اضافه کنید .
و یا دم کرده آن را مصرف کنید.
درمان گیاهی استرسکه این گیاهان شامل موارد زیر می شود:
گل ساعت: اثر بخش این گیاه متوسط می‌باشد.و خواب را بیشتر خواهد کرد.علاوه بر این برای معالجه اضطراب و بی‌خوابی .و عصبانیت مورد استفاده قرار می‌گیرد.قسمتی از گیاه که روی زمین قرار دار
داروگیاهی لقمان حکیم:
زیره سبز یک گیاه از خانواده جعفری ها با گل های سفید و صورتی رنگ چتری شکل و دارای طبیعت گرم و خشک است. از دانه ها یا میوه های زیره سبز برای مصرف خوراکی و به عنوان یک ادویه خوش طعم در آشپزخانه و همچنین جهت بهره‌وری دارویی و درمانی استفاده می‌شود.

ادامه مطلب
این مقدار موادى که گفته شده براى دو کیلو گوجه ، دو کیلو فلفل دلمه مخصوص ترشى و دو کیلو بادمجون سیاه ✅مواد لازمسبزى ترشى:شامل ترخون ، جعفرى ،شوید،نعناع،ریحون بنفش کرفس از نوع سبزیش :یک کیلو که شوید و جعفریش بیشتر باشههویج :3 عددسیر :1 بوتهفلفل دلمه اى سبز و قرمز تند(گیژله بیبار)3 عددگوجه فرنگى سفت :2 کیلو
ادامه مطلب
 
مواد لازه برای تهیه دلمه برگ مو   برگ مو:به مقدار لازم   گوشت چرخ کرده:300 گرم    برنج:یک پیمانه   سبزی دلمه( گشنیز، جعفری، نعناع و ترخون) به یک نسبت با گشنیز کمی بیشتر:300 گرم   پیاز متوسط:دو عدد    لپه:یک پیمانه   نمک:به مقدار کم 
ادامه مطلب
خیارشور های بازاری که خیلی ترد و خوش طعم هستش و اکثرا به صورت دبه ای از همدان به کشور پخش میشند روش خاص و فوری دارند.
مواد لازم خیارشور دبه ای
خیار >> ٢ کیلوسبزی ( نعنا ،ترخون، مرزه ) کلا ٢٠٠ گرمسیر>> ٨ حبهنخود خام >> یک چهارم پیمانهنمک >> ١ پیمانهآب>> ١۴ پیمانهسرکه سفید>> ١ پیمانهفلفل تند >> ۶ عدد
 
ادامه مطلب
دلمه برگ مو، یکی از لذیذترین غذاهای فصل بهار است که اگرچه به ظاهر ساده و مختصر به نظر می رسد، ولی مرحله آماده سازی سخت و وقت گیری دارد.
 مواد لازم برای تهیه دلمه برگ مو
برگ مو به مقدار لازمگوشت چرخ کرده 300 گرمبرنج یک پیمانهسبزی دلمه( گشنیز، جعفری، نعناع و ترخون) به یک نسبت با گشنیز کمی بیشتر 300 گرمپیاز متوسط دو عددلپه یک پیمانهنمک

ادامه مطلب
دلمه فلفل خوشگل‌.به مقدار مساوی بلغور گندم درسته و عدس از شب قبل خیس کردم، یعنی شنبه شب، و روز یکشنبه یک پیاز داغ، چند تا حبه سیر و زردچوبه و در آخر کندم و عدس را توش ریختم و با یک لیوان آب که توش یک عصاره سوپ بود کمی پختم تا به روغن افتاد. بعد گشنیز و ریحون و ترخون و مرزه بهش زدم و چاشنی هم، یک قاشق ماست، دو قاشق #ایوار و ای لیمو ترش و کمی رب انار لب ترش زدم و کمی دیگه گذاشتم رو حرارت و بعد فلفل ها را از وسط نصف کردم و اونها را پر کردم.کف ظرفی را هم ی
طرز تهیه دلمه برگ مو غذای پرطرفدار ترکیدلمه برگ مو، یکی از لذیذترین غذاهای فصل بهار است که اگرچه به ظاهر ساده و مختصر به نظر می رسد، ولی مرحله آماده سازی سخت و وقت گیری دارد.مواد لازه برای تهیه دلمه برگ مو
برگ مو به مقدار لازمگوشت چرخ کرده 300 گرمبرنج یک پیمانهسبزی دلمه( گشنیز، جعفری، نعناع و ترخون) به یک نسبت با گشنیز کمی بیشتر 300 گرمپیاز متوسط دو عددلپه یک پیمانهنمکدلمه برگ مومواد لازم برای چاشنی دلمه
آب یک پیمانهسرکه نصف پیمانهشکر یک قاشق غ
برخلاف بسیاری از عوام وخواص که نگاه مبهم و گاه بدبینانه‌ای نسبت به نزدیکی ظهور دارند، حضرت امام(ع) نگاه بسیار روشن و امیدوارانه‌ای نسبت به این حقیقت مبارک داشتند و اساسا همین نگاه درست و منطبق بر واقعیت بود که توانست منشاء حرکتی عظیم در مشرق زمین گردد و انقلاب موعود مردم این سرزمین را شکل دهد.
امام عزیز با نگاه الهی خود زمینه‌های تحول خواهی و تعالی را در مردم ایران و جهان دریافت و با روح ملکوتی و شیدای خویش در راه فراهم کردن زمینه‌های ظهو
 
 
 گیاهان دارویی کابرد های فراوانی دارند و شما میتوانید از آن ها برای درمان بسیاری از بیماری ها و مشکلات سلامتی استفاده کنید. خیلی اوقات مردم تصور میکنند که دارو هایی شیمیایی تاثیر بیشتری دارند و زود تر بیماری آن ها را درمان میکند اما غافل از این هستند که این دارو ها عوارض بسیاری دارد که مدت ها بعد گریبانگیر آن ها خواهد شد. البته در برخی مواقع استفاده از دارو های شیمیایی الزامی است و دارو های گیاهی در این شرایط کاربرد چندانی ندارند. بهترین
محبوبم؛ دست های مهربان و پاهای نجیب و فرمان برداری دارم اما مرا به جاهایی میبرد که شما انجا نیستیددست های مهربانم شب ها سرم را نوازش میکنند.گاهی دست راستم را میبینم که زنبیلی گرفته و دست چپم پرتقالی از درون زنبیل بر میدارد .پرتقال ها بوی شما را میدهند و سیب ها هم و جعفری ها و ترخون ها و ریحان ها هم بوی شما را میدهند.محبوبم دیروز تماما جمعه بود کنار خیابان ایستاده بودم انسو تر درختی بود مملو از ازدحام گنجشک ها میخواستم مشتی گنجشک برایتان بیاور
یک محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: موثرترین سبزیجات برای مقابله با مشکلات قلبی؛ ترخون است.


به گزارش : حیدر عظمایی، محقق و پژوهشگر طب سنتی اظهار کرد: قلب یکی از اجزای اصلی دستگاه گردش خون در انسان‌هاست و با ضربان‌های خود خون را در رگ‌ها جاری می‌سازد. وظیفه قلب رساندن اکسیژن سالم به همه قسمت‌ها و خارج کردن اکسید کربن به خصوص از مغز خواهد بود.
ادامه مطلب
مواد لازه برای تهیه دلمه برگ مو
   برگ مو:به مقدار لازم
   گوشت چرخ کرده:300 گرم
    برنج:یک پیمانه
   سبزی دلمه( گشنیز، جعفری، نعناع و ترخون) به یک نسبت با گشنیز کمی بیشتر:300 گرم
   پیاز متوسط:دو عدد
    لپه:یک پیمانه
   نمک:به مقدار کم

مواد لازم برای چاشنی دلمه
    آب:یک پیمانه
    سرکه:نصف پیمانه
    شکر:یک قاشق غذا خوری
    نمک:به مقدار کم

  
ادامه مطلب
مواد لازه برای تهیه دلمه برگ مو

   برگ مو:به مقدار لازم
   گوشت چرخ کرده:300 گرم
    برنج:یک پیمانه
   سبزی دلمه( گشنیز، جعفری، نعناع و ترخون) به یک نسبت با گشنیز کمی بیشتر:300 گرم
   پیاز متوسط:دو عدد
    لپه:یک پیمانه
   نمک:به مقدار کم
 
 
مواد لازم برای چاشنی دلمه
    آب:یک پیمانه
    سرکه:نصف پیمانه
    شکر:یک قاشق غذا خوری
    نمک:به مقدار کم

ادامه مطلب
پک #کامل  #کتاب ۳۰روز تا اعتماد به نفس
شامل:
کتاب
فایل صوتی
فایل pdf
#نویسنده :#دکتر_رضا_بیگی 
#بها : 32000تومان(با #تخفیف_ویژه  19000تومان)
. ✔#کتاب ۳۰ روز تا اعتماد به نفس در یک نگاه:
خودباوری یا اعتماد به نفس یکی از شرایط روانی است که شخص در آن بخاطر تجربه‌های قبلی، به توانایی‌ها و استعدادهای خود در موفقیت انجام کارها بطور موفقیت‌آمیز اعتماد و باور دارد. خصوصیت دارا بودن اعتمادِ به خویشتن، نقش حیاتی در توسعه و پیشرفت و موفقیت‌های یک فرد ایفا می‌ک
 مواد لازه برای تهیه دلمه برگ مو
   برگ مو:به مقدار لازم
   گوشت چرخ کرده:300 گرم
    برنج:یک پیمانه
   سبزی دلمه( گشنیز، جعفری، نعناع و ترخون) به یک نسبت با گشنیز کمی بیشتر:300 گرم
   پیاز متوسط:دو عدد
    لپه:یک پیمانه
   نمک:به مقدار کم

مواد لازم برای چاشنی دلمه
    آب:یک پیمانه
    سرکه:نصف پیمانه
    شکر:یک قاشق غذا خوری
    نمک:به مقدار کم

ادامه مطلب
ترشی فلفل دلمه ای
فلفل دلمه ای سبز، نارنجی و زرد از هر کدام 1 عدد فلفل دلمه ای قرمز 2 عدد سیر 1 بوته(50 گرم) گشنیز خرد شده 400 گرم شبت خرد شده 200 گرم ترخون خرد شده 100 گرم سرکه سفید  500 میلی لیتر آب 1 لیتر (4 پیمانه) نمک 4و1/2 قاشق سوپخوری فلفل تند 3-4 عدد
✍️فلفل دلمه ای ها را شسته، هسته آنها را در آورید و به صورت حلال خرد کنید.سیر ها را پوست بکنید و به صورت خلال خرد کنید.فلفل های خرد شده، سیر و سبزیجات را با هم مخلوط کنیدسرکه، آب و نمک را مخلوط کرده و هم بزنید
پک #کامل  #کتاب #رازهای_موفقیت 
شامل:
کتاب
فایل صوتی
فایل pdf
#نویسنده :#دکتر_رضا_بیگی 
#بها : 49000تومان(با #تخفیف_ویژه  29000تومان)
. ✔#کتاب #رازهای_موفقیت در یک نگاه:
واژه "ذهن"معانی مختلفی دارد ،مانند:مغز،آگاهی،عقل،اندیشه،تفکر ،فکر و...اما در این کتاب منظور از "ذهن"آن بخش از فعلالیت مغز است که به انسان کمک میکند تا  با بکار گیری مدیریت های استراتژی از آگاهی ها و اطلاعات گوناگون که از جهان در اختیار دارد  جامع عمل بپوشاند و با شناخت  خود و محیط و جنبه
۱. طرز تهیه دلمه فلفل دلمه‌ ای مجلسی
مواد لازم(برای سه نفر)
فلفل دلمه‌ای
سه عدد

گوشت چرخ کرده
دویست گرم

پیاز
 یک عدد متوسط

بادمجان
 یک عدد

 تره، جعفری، گشنیز، شوید، نعناع، ترخون و مرزه ساطوری شده
 از هرکدام یک قاشق غذا خوری

پنیر پیتزا
 صد گرم

رب گوجه فرنگی
 دو قاشق غذا خوری

زرد چوبه
 یک قاشق مربا خوری

آب، نمک و فلفل
 به اندازه کافی

روغن
 به میزان لازم

زمان لازم برای آماده سازی و پخت ۲ ساعت

ادامه مطلب
داروگیاهی لقمان حکیم:
نام علمی: آلوئه ورا
نام های متداول: آلوئه – شنل - باربادوس
نژاد: سریشیان
قسمت های مورد استفاده گیاه: برگ ها
زیستگاه: آلوئه ورا اصالتا متعلق به منطقه مدیترانه میباشد. همچنین در آمریکای لاتین و منطقه کارائیب نیز رشد میکند.

ادامه مطلب
مواد لازه برای تهیه دلمه برگ مو

   برگ مو:به مقدار لازم
   گوشت چرخ کرده:300 گرم
    برنج:یک پیمانه
   سبزی دلمه( گشنیز، جعفری، نعناع و ترخون) به یک نسبت با گشنیز کمی بیشتر:300 گرم
   پیاز متوسط:دو عدد
    لپه:یک پیمانه
   نمک:به مقدار کم
 
 
مواد لازم برای چاشنی دلمه
    آب:یک پیمانه
    سرکه:نصف پیمانه
    شکر:یک قاشق غذا خوری
    نمک:به مقدار کم

ادامه مطلب
مواد لازه برای تهیه دلمه برگ مو

   برگ مو:به مقدار لازم
   گوشت چرخ کرده:300 گرم
    برنج:یک پیمانه
   سبزی دلمه( گشنیز، جعفری، نعناع و ترخون) به یک نسبت با گشنیز کمی بیشتر:300 گرم
   پیاز متوسط:دو عدد
    لپه:یک پیمانه
   نمک:به مقدار کم
 
 
مواد لازم برای چاشنی دلمه
    آب:یک پیمانه
    سرکه:نصف پیمانه
    شکر:یک قاشق غذا خوری
    نمک:به مقدار کم

ادامه مطلب
مواد لازه برای تهیه دلمه برگ مو

   برگ مو:به مقدار لازم
   گوشت چرخ کرده:300 گرم
    برنج:یک پیمانه
   سبزی دلمه( گشنیز، جعفری، نعناع و ترخون) به یک نسبت با گشنیز کمی بیشتر:300 گرم
   پیاز متوسط:دو عدد
    لپه:یک پیمانه
   نمک:به مقدار کم
 
با  آشپزی20 همراه باشید
مواد لازم برای چاشنی دلمه
    آب:یک پیمانه
    سرکه:نصف پیمانه
    شکر:یک قاشق غذا خوری
    نمک:به مقدار کم

ادامه مطلب
‌کباب‌ها در میان اقوام ایرانی دارای انواع مختلف کوبیده، برگ، بختیاری، شیشلیک و … است. شاخص‌ترین نوع آنها کباب برگ و مشهورترین آنها کباب کوبیده است.
معمولا کباب‌ها را با پیاز و زعفران طعم‌دار و با نان به همراه ریحان، نعناع، ترخون و پیاز مصرف می‌کنند. گاهی نیز آنها را با چلو به همراه کره، تخم‌مرغ خام و سماق میل می‌کنند. البته امروزه به علت نگرانی ایرانی‌ها در مورد کلسترول و اضافه وزن تا حدودی این موضوع تعدیل شده به طوری که تخم مرغ خام حذ
به طور متداول ترشی ها مخصوص فصول سرد سال هستند. یکی از این ترشی ها ، ترشی گل کلم است که از پر طرفدارترین ترشی هاست. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید مقدار کمی ترشی گل کلم به صورت آزمایشی تهیه نمایید. در صورتی که تجربه ای بیشتری به دست آوردید می توانید مواد ترشی را افزایش دهید.
 
 
 
 
مواد لازم ترشی گل کلم
گل کلم     ۱ عددهویج     ۵۰۰ گرمفلفل سبز تند     ۵ عددسیب زمینی ترشی     ۵۰۰ گرمسرکه     به میزان لازمترخون     به میزان لازمگلپر  
دلمه را می‌شود به شکل‌های متفاوتی درست کرد و به این سبک از غذا می‌شود خلاق‌تر نگاه کرد و با انواع سبزیجات مختلف مثل بادنجان، فلفل دلمه‌ای، کلم، گوجه و پیاز دلمه درست کرد. دلمه‌هایی با طعم‌های مختلف و جذاب‌تر از برگ مو. یکی از این غذاها، طبخ دلمه با سبزیجاتی مانند بادمجان، پیاز، گوجه و حتی کدو و فلفل دلمه‌ای است.
مواد لازم برای تهیه دلمه سبزیجات:
بادمجان دلمه‌ای: ۲ عدد
فلفل دلمه‌ای رنگی: ۲ عدد
گوجه فرنگی درشت: ۲ عدد
پیاز خرد شده: ۱ عدد
رو
از خانه با خودم دو تا شیرینی ناپلئونی آورده ام سر کار . یک دانه اش را الان خوردم یک دانه ی دیگرش را هم فکر کنم باید همین الان بخورم . اولی را چون گرسنه بودم خوردم و دومی را باید بخورم که نبینمش تا هی گلویم شور نشود و چشمم خیس ،آخر به عادت همه ی یک شنبه های اخیر که به نیت هانیه خوراکی و غذا می آوردم باز هم سهمیه اش را آورده ام با آن که یادم بود دوباره محل خدمتش را عوض کرده اند و امروز دیگر نمی آید و رفته به کتابخانه ای آن سر شهر نزدیکی های حرم ، با ماش
سبزی خوردن؛ همان یار قدیمی سفره‌های ایرانی. ریحان، نعناع، جعفری، تربچه، پیازچه و... شما کدام را بیشتر دوست دارید؟ با مجله دلتا همراه باشید.
مگر می‌شود بر سر سفره گرم ایرانی بدون سبزی خوردن نشست؟ این را باید از خانم‌های خانه‌دار ایرانی پرسید. سبزی‌های معطر و اشتها‌آوری مانند شاهی، ریحان، تره، نعنا، جعفری، ترخون، مرزه، تربچه و … هر کدام ویژگی‌های تغذیه‌ای و درمانی خاص خودشان را دارند؛ شما کدام یک را بیشتر دوست دارید؟ با مجله دلتا و این
ترشی فلفل دلمه ای 
مواد لازم:
 
فلفل دلمه ای رنگی از هر کدام یک عدد    
سرکه سفید 500 میلی لیتر    
سیر 1 بوته    
گشنیز خرد شده 400 گرم    
شبت خرد شده 200 گرم    
ترخون خرد شده 100 گرم    
آب 1 لیتر    
نمک 2/1 و 4 ق س    
فلفل تند 3 عدد  
طرز تهیه:
فلفل دلمه ای ها  و سیر را بصورت خلالی خرد کنید.
فلفل دلمه ای، سیر و سبزیجات را با هم مخلوط کنید.
سرکه، آب و نمک را با هم مخلوط کرده و روی سبزیجات بریزید. فلفل را هم اضافه کنید.
درب ترشی را ببندید و به مدت 15 روز در یخچال ق
برای اینکه در زندگی بیشتر داشته باشیم،باید بیشتر بشویم،و برای اینکه بیشتر بشویم،باید بیشتر آموزش ببینیم،ویاد بگیریم..تخفیف ویژه پاییزیپک #کامل  #کتاب ۳۰روز تا اعتماد به نفسشامل:کتابفایل صوتیفایل pdfتعدادصفحه:۵۲صهمراه با کارت تخفیف30%برای تهیه دیگر محصولات موسسه#نویسنده :#دکتر_رضا_بیگی #بها : 32000تومان(با #تخفیف_ویژه در زمان محدود 19000تومان). ✔#کتاب ۳۰ روز تا اعتماد به نفس در یک نگاه:خودباوری یا اعتماد به نفس یکی از شرایط روانی است که شخص در آن
آب دوغ خیار (Abdoogh Khiar)  به عنوان یک غذای محبوب در فصل گرما، یکی از سالم‌ترین غذاها است که می‌تواند فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی مورد نیاز شما را تامین کند. نعناع و ریحان در آن ضد نفخ و ضد سوزش معده هستند. ترخون آن معطر و اشتها آور است، خیار موجود در آن دارای ویتامین C است و عطش را فرو می‌نشاند.
 
مواد لازم 
ماست 200 گرم
خیار خرد شده 2 عدد 
گردو خرد شده 100 گرم
گل محمدی خشک 
دوغ 
کشمش 50 گرم
سبزی معطر خشک دو قاشق غذا خوری
آب به مقدار لازم
طرز تهیه آب د
در این مطلب  قصد داریم طرز تهیه خیار شور خانگی به 3 روش را به شما آموزش دهیم. با ما همراه شوید و بسته به شرایطتان یکی از روش ها را انتخاب کنید …
خیار شور 
روش اول:  خیار شور یک روزه
 
اگر می خواهید خیار شور را سریع مصرف کنید این روش را پیشنهاد میکنیم:
مواد لازم
خیار تازه: 2 کیلو
ترخون: 4 الی 5 ساقه
سیر : 5 حبه
آب جوشیده خنک:  به مقدار لازم
نمک و فلفل : به مقدار لازم
سرکه : نصف لیوان
ادامه مطلب
سس تارتار یکی از سس های معروف بین المللی است که در کنار برخی غذاها سرو می‌شود و طعم بی‌نظیری دارد.
سس تارتار یکی از خوشمزه‌ترین انواع سس ها است که در کنار انواع غذاهای دریایی مانند میگو پفکی، میگو سوخاری و یا غذاهای سرخ‌ شده مانند سیب زمینی سرخ شده، جوجه چینی، ناگت مرغ، قارچ سوخاری و … سرو می‌شود. این سس که بر پایه سس مایونز است، در دنیا طرفداران زیادی دارد و در منوی اکثر رستوران ها در کنار برخی از غذاها به چشم می‌خورد. سس تارتار را می
نعنا – ریحان- پیازچه-
تربچه- گشنیز – ترخون . . . .
.  این سبزیجات علاوه برپر مصرف بودن  سبزی و تازگی خاصی به نمای منزل شما میدهد . شما
میتوانید  باکمی صرف وقت وهزینه کم بهترین
سبزی چات را در منزل داشته باشید استفاده از ظروف دور انداختنی مثل بطری آب
ونوشابه ظرف ماست . . .  میتواند گلدان
مناسبی برای شما فراهم آوردکافی ست چند سوراخ در کف ظرف ایجاد کنید
تهیه خاک نیز چندان مشگل نیست وفرمولهای مختلفی برای آن
میتوان گفت (خاک نیم سبک برای رشد سبزی جات مفی
 
خیار شور یکی از انواع چاشنی‌هاست. برای تهیه خیار شور از خیار ریز و قلمی، انواع سبزیجات معطر و سیر استفاده می‌شود.
مواد لازم
2 کیلوگرم خیار ریز مخصوص خیار شور
500 گرم نعنا، شوید و ترخون
2 لیوان سرکه
½ لیوان نمک
1 بوته سیر
6 عدد فلفل سبز تند
16 لیوان آب
دستور العمل‌
خیارها را پس از شستشو روی پارچه قرار دهید تا کاملا خشک و بدون آب شود.
سبزیجات را پس از تمیز کردن شسته و روی پارچه قرار می‌دهیم تا آب آن‌ها هم گرفته شود.
در ظرف دلخواه مقداری سبز
مواد لازم جهت تهیه کروکت صبحانه تخم مرغ و مارچوبه:
3 قاشق غذاخوری کره3 قاشق غذاخوری آرد همه منظوره3/4 فنجان شیر 2٪6 تخم مرغ بزرگ پخته ، خرد شده1/2 فنجان مارچوبه تازه خرد شده1/2 فنجان پیاز خرد شده سبز1/3 فنجان پنیر چدار خرد شده1 قاشق غذاخوری ترخون تازه خرد شده1/4 قاشق چای خوری نمک1/4 قاشق چای خوری فلفل1-3 / 4 فنجان خرده نان پانکو (ژاپنی)3 تخم بزرگ ، کتک خورده استروغن برای سرخ کردن بدون چربی
طرز تهیه کروکت صبحانه تخم مرغ و مارچوبه:
در یک قابلمه بزرگ ، کره را ر
مواد لازه برای تهیه دلمه برگ مو
    برگ مو:به مقدار لازم
    گوشت چرخ کرده:300 گرم
    برنج:یک پیمانه
    سبزی دلمه( گشنیز، جعفری، نعناع و ترخون) به یک نسبت با گشنیز کمی بیشتر:300 گرم
    پیاز متوسط:دو عدد
    لپه:یک پیمانه
   نمک:به مقدار کم

ادامه مطلب
مواد لازه برای تهیه دلمه برگ مو
برگ مو:به مقدار لازم
    گوشت چرخ کرده:300 گرم
    برنج:یک پیمانه
    سبزی دلمه( گشنیز، جعفری، نعناع و ترخون) به یک نسبت با گشنیز کمی بیشتر:300 گرم
    پیاز متوسط:دو عدد
    لپه:یک پیمانه
   نمک:به مقدار کم

ادامه مطلب
مواد لازه برای تهیه دلمه برگ مو
برگ مو:به مقدار لازم
    گوشت چرخ کرده:300 گرم
    برنج:یک پیمانه
    سبزی دلمه( گشنیز، جعفری، نعناع و ترخون) به یک نسبت با گشنیز کمی بیشتر:300 گرم
    پیاز متوسط:دو عدد
    لپه:یک پیمانه
   نمک:به مقدار کم

ادامه مطلب
مواد لازم برای مرغ شکم پر
 
مرغ 1 عدد ( دو کیلویی )
 سبزی خرد شده یک لیوان شامل ( جعفری، گشنیز، نعنا  و ترخون )
 مغز گردوی چرخ شده یک فنجان
 آلو و قیسی خرد شدهنصف فنجان
 پیاز سرخ شده2 قاشق سوپخوری
 زعفران ساییده نصف قاشق چایخوری
 زرشک 2 قاشق سوپخوری
 شکر یک قاشق سوپخوری
 آب لیمو یا آب نارنج 3-2 قاشق سوپخوری
 نمک و فلفلبه مقدار لازم

ادامه مطلب
مواد لازم برای مرغ شکم پر
 مرغ 1 عدد ( دو کیلویی )
 سبزی خرد شده یک لیوان شامل ( جعفری، گشنیز، نعنا  و ترخون )
 مغز گردوی چرخ شده یک فنجان
 آلو و قیسی خرد شدهنصف فنجان
 پیاز سرخ شده2 قاشق سوپخوری
 زعفران ساییده نصف قاشق چایخوری
 زرشک 2 قاشق سوپخوری
 شکر یک قاشق سوپخوری
 آب لیمو یا آب نارنج 3-2 قاشق سوپخوری
 نمک و فلفلبه مقدار لازم
 
ادامه مطلب
خبرگزاری تسنیم: بابونه تقویت کننده بدن است و به هضم غذا کمک مى‌کند چرا که هر دارویى که مقوى معده است و در هضم غذا تأثیر دارد، مقوى عمومى بدن هم هست، زیرا یکى از علل ضعف بدن، ضعف معده است.

به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری تسنیم، بابونه یکی از گیاهان دارویی است که تقویت کننده عمومی بدن است و دارای خواص شگرف و شفابخش در درمان برخی از بیماری‌هاست.
ادامه مطلب
گل کلم ۱ کیلو هویج نیم کیلو خیار نیم کیلولوبیا سبز نیم کیلوسیر ۲ تا ۳ بوتهفلفل سبز تند چند عددسرکه به میزان لازمنمک به میزان لازم سبزی ترشی (من از ترخون ، مرزه ،نعناع ،گشنیز و جعفری استفاده کردم ) به میزان لازم ادویه ترشی به میزان لازم ( این ادویه رو از مامانم گرفتم که از عطاری خریده ) ( اما مخلوطی از سیاه دانه ،پودر تخم گشنیز ، گلپر ، فلفل سیاه ،فلفل قرمز ، رازیانه ،پودر زیره سبز ،جوز هندی ، دارچین هستش )
گل کلم رو تکه تکه کردم و خوب شستم . خیار
• وقتی برنج را داخل آب می جوشانید تا آن را آبکش کنید وقتی کاملا در حال جوش خوردن است یک لیوان آب خنک به آن اضافه کنید این کار به برنج شکل می دهد و باعث قد کشیدن آن می شود.
 
• اگر به آب برنج در حال پخت 1 قاشق سرکه اضافه کنید برنج بیشتر قد کشیده و درشت تر و رنگ آن سفیدتر می شود.
 
• چه وقت‌ باید به‌ غذا نمک‌ زد؟
‌سوپ‌ و آبگوشت‌ از ابتدای پخت‌ نمک‌ بزنید.
به‌ گوشت ها درست‌ اندکی‌ قبل‌ از برداشتن‌ از روی‌ اجاق نمک‌ بزنید.
سبزیجات‌ را در آب‌ نم
وظایف در شرایط فتنه
وظایف در شرایط فتنه: مؤسسه فرهنگی قدر ولایت

معرفی:

کتاب در چند بخش ارائه شده : ۱) وظایف نخبگان وخواص در شرایط فتنه    ۲)
وظایف شعرا و دانشمندان      ۳) وظایف دانشجویان ودانشگاه ها     ۴) وظایف
طلّاب ومبلّغین    ۵) وظایف بسیجیان         ۶) وظایف مردم     ۷) وظایف
مسئولین   ۸) وظایف مطبوعات

بریده کتاب(۱):

از وظیفه نخبگان : شاخص برای ما بین خودمان وخدا ، این است که نگاه کنیم
ببینیم دربیان این حرف اخلاص داریم یا نه؟ به فکر
دستور پخت دلمه:
اواسط فصل بهار برگ مو های تازه توی بازار پیدا میشه که واقعا حیفه ازشون استفاده نکنیم. دلمه برگ مو از پیش غذا ها یا
غذاهای مرسوم ما ایرانی هاست و در خیلی از نقاط کشورمون محبوبه و زیاد درست میشه. در این مطلب سعی میکنم طرز
تهیه این دلمه خوشمزه رو مرحله به مرحله براتون قرار بدن. مراحل پیچیدن دلمه ی برگ مو رو هم با عکس قرار میدم که اگه
کسی تاحالا مشکل داشته کاملا ساده بشه براش. اساتید محترم دلمه پزی هم منو ببخشن چون تجربه ی دلمه ام ک
شور یک چاشنی صددرصد ایرانی است که بسیار خوش‌مزه است و به سادگی تهیه می‌شود.



شور یکی از چاشنی‌های محبوب است که اکثر ایرانی‌ها آن را در خانه درست می‌کنند. شور که مخلوطی از سبزیجات مختلف است، طعم غذا را چند برابر خوش‌مزه‌تر می‌کند.
مواد لازم:
گل‌کلم: یک کیلو
هویج: ۵۰۰ گرم
ساقۀ کرفس: ۳۰۰ گرم
خیار قلمی: ۵۰۰ گرم
فلفل‌سبز: ۱۰۰ گرم
سیر: ۲ بوته
ترخون تازه: ۲۰۰ گرم
سرکۀ سفید به میزان لازم
نمک به میزان لازم
طرز تهیه:



گل‌کلم‌ها را از هم جدا کرد
دلمه‌ها انواع مختلفی دارند. اما فلفل دلمه‌ای شکم پر، پرطرفدارترین و معروف ترین دلمه‌ای است که برسر سفره‌ی ایرانی‌ها قرار دارد.
مواد لازم
لپه 80 گرم
پیاز 1 عدد
سبزی دلمه 200 گرم
روغن به مقدار لازم
فلفل و زردچوبه
گوشت چرخ کرده 200 گرم
برنج نصف پیمانه
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای 4 عدد
 
طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر
برای تهیه فلفل دلمه‌ای شکم پر ابتدا پیاز را خرد کنید.
لپه را چند ساعت زودتر خیس کنید سپس آن را کمی بپزید تا نیم پزشود. قبل
اگر بخواهیم یک غذای شیرازی معروف را به شما معرفی کنیم بدون شک اول از همه به سراغ کلم پلو خواهیم رفت. در تهیه این غذا از برنج، کلم و مقداری گوشت قلقلی استفاده می‌شود. برخی کلم پلو با گل کلم و یا کلم پلو با کلم سنگی را نیز تهیه می کنند. اما یک کلم پلوی شیرازی اصل با کلم قمری و فوت و فن های بسیار خاصی تهیه و پخته می شود.
 
مواد لازم
6 پیمانه برنج
1 کیلوگرم کلم
500 گرم شوید، تره، ترخون و ریحان
2 عدد پیاز
روغن، نمک، فلفل و آبلیمو به مقدار لازم
 
مواد لا
وصیه می کنیم افرادی که دارای مزاج سرد و خشک می باشند دستورات غذایی زیر را جهت حفظ سلامتی خود بیشتر رعایت کنند.
غذاهایی که با مزاج سرد و خشک سازگاری بیشتری دارند و توصیه می شود آن ها را بیشتر مصرف کنید:
گوشت و غذا: گوشت بره، کبوتر، مرغ محلی چاق، تخم مرغ محلی، شوید پلو، زیره پلو، پلو زعفرانی، نخود آب، نان سنگک کنجدی، شیره خرما، شیره انگور، ارده، پلوشیره، انواع حلیم، مربای زردک، کله پاچه، انواع حلوا، انواع حریره، پلو ماش و پلو خلال بادام.
سبزیج
مرزه گیاه خوش طعم و عطر از خانواده نعناع است، درباره خواص درمانی این گیاه چه می‌دانید؟ با مجله دلتا همراه باشید.
خواص مرزه چیست؟ یک گیاه ارگانیک که عطر و طعم آن شما را مست می‌کند. مرزه گیاه ضد التهاب، ضد نفخ و ضد اسپاسم است که به دلیل آنتی اکسیدان های طبیعی از رشد تومور ها جلوگیری می‌کند. از این گیاه خوش عطر در کنار نعناع، ترخون، تره، شوید و جعفری می‌توانید در انواع مختلف غذا ها، کوکو و حتی نوشیدنی های خانگی مثل دوغ استفاده کنید، خواص م
میخوام بهتون یک کوفته تبریزی عالی آموزش بدم که از سایت گل من و تو برداشتم حتما تا انتها مطالعه کنید.
مواد لازم برای کوفته تبریزی
نصف پیمانه پلوپز، برنج رو پخته و آبکش میکنیم.
یک پیمانه لپه رو پخته و آبکش میکنیم.
گوشت چرخ کرده ۳۰۰گرم (برای هر نیم کیلو گوشت باید ۱ عدد تخم مرغ بزنیم )
پیاز رنده شده و آبگرفته ۲ قاشق غذا خوری
نمک.زردچوبه به اندازه کافی
تخم مرغ یک عدد
سبزی معطر خشک ۳ق غذا خوری(مرزه،ترخون،گشنیز،جعفری) در مورد سبزی معطر هم بحث میکنیم
آ
تاس کباب عسلی
تاس
کباب یک غذای ایرانی محبوب و کاملا مورد پسند برای همه است. این غذا از
جمله غذاهایی اصیل ایرانی است که به شکل های متفاوت در استان ها و مناطق
گوناگون ایران پیدا می شود. تاس کباب خوراک گوشت و سبزیجاتی است که از
قدیم بخصوص توسط مادربزرگها طبخ می شده است. گوشتی که برای تهیه تاس کباب
استفاده می شود بایستی حتما گوشت گوسفندی و ترجیحا دنده باشد. تاس کباب
را می توان به نوعی یکی از غذاهای مغذی دارای همه نوع ماده مفید در یک
وعده در نظر
ید برای سلامتی ما بسیار ضروری است؛ اما گاهی از اهمیت آن غافل می‌شویم. کمبود ید می‌تواند برای بدن مشکل‌ساز باشد. با نشانه‌های کمبود ید آشنا شوید و در صورت لزوم به پزشک مراجعه کنید.
ید یکی از مواد معدنی مهم برای حفظ سلامت بدن و عامل تولید هورمون‌های تیروئید است. بدن ما به خودی خود قادر به تولید ید نیست؛ به همین دلیل باید غذاهای غنی از این عنصر مانند انواع غذاهای دریایی، تخم‌مرغ و لبنیات را مصرف کنیم. کمبود ید می‌تواند باعث ایجاد گواتر، خواب
طرز تهیه ژله حباب دار زیبا و شیک
ژله حباب دار ژله ای بسیار زیبا و مجلسیه که میشه اونو به شکل های مختلفی درست کرد. در این مطلب با روش تهیه ژله حبابدار آکواریومی ، ژله حبابدار انار و ژله حبابدار گل محمدی آشنا میشین.
ژله حباب دار گل محمدی:
مواد اولیه :ژله آلوئه ورا 1 بستهغنچه گل محمدى به تعداد دلخواهطرز تهیه :
ژله آلوورا رو طیق دستور روی جلد حاضر کنید .مایع ژله را به اندازه یک چهارم داخل قالب مورد نظر بریزید و گلها را روی آن قرار دهید حالا در یخچال
ما دستور العمل جدید مارچوبه شما را پیدا کردیم: تابه بخارپز و فوق العاده سریع. این روش استفاده از ماهیتابه در کمتر از پنج دقیقه مارچوبه تازه و خوش طعم به شما می دهد.وقتی غذاهای جانبی مارچوبه درست می کنید ، بیشتر دستور العمل ها پیشنهاد می کنند مارچوبه را برشته کنید. این روش بسیار خوشمزه و همه کاره است ، اما صادقانه بگوییم ، ما همیشه نمی خواهیم اجاق را گرم کنیم و تمام کارها را انجام دهیم. اینجاست که ماهر یا دیگ سرخ شده مورد علاقه شما وارد می شود! ش
مواد لازم برای درست کردن آش شله قلمکار

گوشت بدون استخوان:نیم کیلو
پیاز متوسط:4 عدد
 سبزی:جعفری، گشنیز، اسفناج، تره و کمی شوید
نخود و لوبیاچیتی:از هرکدام یک فنجان
نعناع داغ:به مقدار لازم
روغن:نصف فنجان
 برنج:یک فنجان
نمک و فلفل:به اندازه دلخواه

طرز تهیه آش شله قلمکار
برای تهیه ی این آش قدیمی بهتر است قبل از هر کاری شب قبل حبوبات را خیس کنید تا بهتر بپزند.برای تهیه ی این آشپیازها را به صورت خلالی خرد کنید و در مقداری روغن سرخ کنید.گوشت ها را
طرز تهیه ترشی بادمجان
 
یکی از ترشی‌ های محبوب ترشی بادمجان است. بادمجان در ترشی طعمی خاص دارد که نمی‌توان آن را در غذاهای دیگری که با بادمجان تهیه می‌شود جست‌و‌جو کرد. در آشپزی ایرانی ترشی‌ها اهمیت ویژه‌ای دارند؛ به‌طوری‌که غذاهای ایرانی در کنار ترشی‌ ها جذاب‌تر می‌شوند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی لیته و شکم پر درسته بوشهری مجلسی با رب انار در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در اد
طرز تهیه ترشی بادمجان
 
یکی از ترشی‌ های محبوب ترشی بادمجان است. بادمجان در ترشی طعمی خاص دارد که نمی‌توان آن را در غذاهای دیگری که با بادمجان تهیه می‌شود جست‌و‌جو کرد. در آشپزی ایرانی ترشی‌ها اهمیت ویژه‌ای دارند؛ به‌طوری‌که غذاهای ایرانی در کنار ترشی‌ ها جذاب‌تر می‌شوند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی لیته و شکم پر درسته بوشهری مجلسی با رب انار در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در اد
طرز تهیه ترشی بادمجان
 
یکی از ترشی‌ های محبوب ترشی بادمجان است. بادمجان در ترشی طعمی خاص دارد که نمی‌توان آن را در غذاهای دیگری که با بادمجان تهیه می‌شود جست‌و‌جو کرد. در آشپزی ایرانی ترشی‌ها اهمیت ویژه‌ای دارند؛ به‌طوری‌که غذاهای ایرانی در کنار ترشی‌ ها جذاب‌تر می‌شوند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی لیته و شکم پر درسته بوشهری مجلسی با رب انار در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در اد
طرز تهیه ترشی بادمجان
 
یکی از ترشی‌ های محبوب ترشی بادمجان است. بادمجان در ترشی طعمی خاص دارد که نمی‌توان آن را در غذاهای دیگری که با بادمجان تهیه می‌شود جست‌و‌جو کرد. در آشپزی ایرانی ترشی‌ها اهمیت ویژه‌ای دارند؛ به‌طوری‌که غذاهای ایرانی در کنار ترشی‌ ها جذاب‌تر می‌شوند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی لیته و شکم پر درسته بوشهری مجلسی با رب انار در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در اد
طرز تهیه ترشی بادمجان
 
یکی از ترشی‌ های محبوب ترشی بادمجان است. بادمجان در ترشی طعمی خاص دارد که نمی‌توان آن را در غذاهای دیگری که با بادمجان تهیه می‌شود جست‌و‌جو کرد. در آشپزی ایرانی ترشی‌ها اهمیت ویژه‌ای دارند؛ به‌طوری‌که غذاهای ایرانی در کنار ترشی‌ ها جذاب‌تر می‌شوند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی لیته و شکم پر درسته بوشهری مجلسی با رب انار در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در اد
طرز تهیه ترشی بادمجان
 
یکی از ترشی‌ های محبوب ترشی بادمجان است. بادمجان در ترشی طعمی خاص دارد که نمی‌توان آن را در غذاهای دیگری که با بادمجان تهیه می‌شود جست‌و‌جو کرد. در آشپزی ایرانی ترشی‌ها اهمیت ویژه‌ای دارند؛ به‌طوری‌که غذاهای ایرانی در کنار ترشی‌ ها جذاب‌تر می‌شوند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی لیته و شکم پر درسته بوشهری مجلسی با رب انار در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در اد
طرز تهیه ترشی بادمجان
 
یکی از ترشی‌ های محبوب ترشی بادمجان است. بادمجان در ترشی طعمی خاص دارد که نمی‌توان آن را در غذاهای دیگری که با بادمجان تهیه می‌شود جست‌و‌جو کرد. در آشپزی ایرانی ترشی‌ها اهمیت ویژه‌ای دارند؛ به‌طوری‌که غذاهای ایرانی در کنار ترشی‌ ها جذاب‌تر می‌شوند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی لیته و شکم پر درسته بوشهری مجلسی با رب انار در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در اد
طرز تهیه ترشی بادمجان
 
یکی از ترشی‌ های محبوب ترشی بادمجان است. بادمجان در ترشی طعمی خاص دارد که نمی‌توان آن را در غذاهای دیگری که با بادمجان تهیه می‌شود جست‌و‌جو کرد. در آشپزی ایرانی ترشی‌ها اهمیت ویژه‌ای دارند؛ به‌طوری‌که غذاهای ایرانی در کنار ترشی‌ ها جذاب‌تر می‌شوند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی لیته و شکم پر درسته بوشهری مجلسی با رب انار در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در اد
طرز تهیه ترشی بادمجان
 
یکی از ترشی‌ های محبوب ترشی بادمجان است. بادمجان در ترشی طعمی خاص دارد که نمی‌توان آن را در غذاهای دیگری که با بادمجان تهیه می‌شود جست‌و‌جو کرد. در آشپزی ایرانی ترشی‌ها اهمیت ویژه‌ای دارند؛ به‌طوری‌که غذاهای ایرانی در کنار ترشی‌ ها جذاب‌تر می‌شوند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی لیته و شکم پر درسته بوشهری مجلسی با رب انار در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در اد
طرز تهیه ترشی بادمجان
 
یکی از ترشی‌ های محبوب ترشی بادمجان است. بادمجان در ترشی طعمی خاص دارد که نمی‌توان آن را در غذاهای دیگری که با بادمجان تهیه می‌شود جست‌و‌جو کرد. در آشپزی ایرانی ترشی‌ها اهمیت ویژه‌ای دارند؛ به‌طوری‌که غذاهای ایرانی در کنار ترشی‌ ها جذاب‌تر می‌شوند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی لیته و شکم پر درسته بوشهری مجلسی با رب انار در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در اد
 همانطور که گفته
شد روش دیگر کاشت سبزی استفاده از نشا ست . از آنجاکه کشت برخی از سبزی جات (نعنا –
ریحان - گشنیز-  آویشن -  ترخون . . . ) از طریق بذر با مشکلاتی همراه
است بهتراست از طریق تشا اقدام کنید تهیه نشا بسیار آسان است شما میتوانید از ساقه
های جوان سبزی جات برای این کار استفاده کنید

 

روش کا ر

چند ساقه
سبزی جوان را انتخاب کنید ساقه ها باید حداقل 10 الی 15 سانت باشد برگهای پائین را
حذف کنید و ساقه را فقط با برگهای سرساقه نگهدارید دقت کنید ساقه
طرز تهیه کوفته تبریزی
طرز تهیه کوفته تبریزی با شبزی خشک , دستور پخت کوفته تبریزی خانم گلاور , koofte tabrizi , ;,tji jfvdcd
کوفته تبریزی
کوفته تبریزی یکی از انواع کوفته های معروف و پر طرفدار ایرانی است که همانطور که از نامش مشخص است اصالتا متعلق به شهره تبریز می باشد. این کوفته خوشمزه به دلیل طعم بسیار خوبش در سراسر کشور فراگیر شده است و تقریبا در تمام شهرهای ایران طبخ می شود.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۸ نفر کوفته تب
 
آشپزی یک هنر و یک فن است و حتی باتجربه‌ترین آشپزها هم ممکن است اشتباه کنند.
گاهی در آشپزی اشتباهاتی پیش می‌آید، از بیش از حد پختن غذا گرفته تا بیش از حد نمک زدن یا بدمزه شدن غذا. قبل از اینکه غذای نامطلوب را دور بریزید، این ترفندها را به کار ببرید. شاید طعم غذا بهتر شود.
ترشی بیش از حد 
اگر به اشتباه غذا را خیلی ترش کردید، با افزودن کمی جوش شیرین یا شکر از میزان اسیدی یا ترشی آن کم کنید.
شیرینی زیاد
برای برطرف کردن غذایی که بسیار شیرین شده است
خواص روغن آرگان و 10 فایده روغن آرگان برای پوست:استفاده از روغن آرگان فقط مختص به مردم مراکش نیست. بلکه تمام مردم جهان از خواص روغن آرگان اگاه هستند
و از آن برای درمان عفونت‌های پوستی،نیش حشرات، راش پوستی ، و نرم کننده و مرطوب کننده استفاده میکنند.
دلایل معجزه‌آسا بودن روغن آرگان این است که:
سرشار از ویتامین A وEاست.
و همچنین حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان واسید‌های چرب امگا6 و اسید لینولئیک است.
تحقیقاتی که انجام شده نشان داده است زمانی که رو
 
شمال تا جنوب کشور ایران غذاهای لذیذ و بی نظیری متناسب با فرهنگ همان منطقه تهیه می شود . در این قسمت از آشپزی مطلبک تصمیم گرفته ایم 12 نوع از غذاهای ایرانی که معروفند را برای شما عزیزان ارائه دهیم این غذاها علاوه برا اینکه در ایران شناخته شده اند. از نظر توریست های خارجی هم بهترین و لذیذترین غذاهای ایرانی است .
 
کباب ایرانی :
کباب یکی از غذاهای لذیذ ایرانی است . انواع کباب ها از جمله جوجه، برگ، جیگر گوسفند، کباب کوبیده، بختیاری و دنده کباب که
ترشی لیته یا لیتۀ بادمجان نوعی ترشی خوش‌مزه و پرطرفدار است که بادمجان آن را پخته و له می‌کنند.



ترشی لیته یکی از چاشنی‌هایی است که طرفداران زیادی دارد. این ترشی خوش‌مزه در کنار غذاهایی مانند کوفته، دلمه، لوبیا پلو و… یک ترکیب عالی است.
مواد لازم:
بادمجان: یک کیلو
سبزی معطر: نیم کیلو
فلفل‌دلمه‌ای سبز: یک عدد
فلفل‌دلمه‌ای قرمز: یک عدد
سیر رنده شده: یک قاشق سوپ‌خوری
فلفل سبز: 50 گرم
هویج: 3 عدد
کلم پیچ سفید: 250 گرم
سرکه: یک کیلو
ادویه‌: یک ق
اگر قصد سفر با تور گرجستان را دارید و می خواهید در شهر تفلیس به یک گشت و گذار واقعی بپردازید، نباید رستوران گردی در این شهر را از قلم بیندازید. کافه و رستوران های تفلیس در نوع خود عالی و بعضا منحصر به فرد هستند و شکم گردی در آن ها، بخشی از سفر گردشگری توریست ها را به خود اختصاص خواهد داد.
برای شناخت بهترین کافه و رستوران های تفلیس با ما همراه باشید.
بهترین کافه و رستوران های تفلیس
کافه لیتکافه Littera متعلق به ملکه غذاهای گرجستان، آشپز Tekuna Gachechiladze
راهکارهایی برای علاقمند شدن به آشپزی: 
*نیت کنید: یک کار واحد با دو نیت متفاوت، نتایج و آثار روحی متفاوتی دارد. هیچوقت این مثال یادم نمی‌رود که دو کارگر ساده که مشغول کلنگ زدن زمین برای ساخت کلیسا بودند دو نگاه متفاوت به کارشان داشتند. یکی، این کار را فلاکت و رنج طاقت فرسا برای به دست آوردن یک لقمه نان می‌دانست و دیگری معتقد بود با همین کلنگ زدن ساده، دارد راه ارتباط مردم با خدا را تسهیل می‌کند. برای آشپزی هم نیت کنید. هر روز غذا را به نام و ن
آب دوغ خیار غذایی سالم و سبک است که به راحتی هضم می‌شود.



آب دوغ خیار یکی از غذاهای تابستانی ایرانی‌هااست که طرفداران زیادی دارد. آب دوغ خیار در گذشته یک غذای خیلی ساده بوده، ولی امروزه با اضافه کردن موادی مثل خامه، کشمش، گل محمدی و مغز گردو به صورت یک غذای مجلسی تهیه می‌شود. چون این غذا طبع خنکی دارد، برای رفع عطش خوب است و از خستگی و رخوت ناشی از گرمی هوا می‌کاهد.
مواد لازم:
شیر: یک پیمانه
خامه: نصف پیمانه
تربچه: 4 تا 5 عدد
مغز گردو : 10 تا 1
مروارید جزو سنگ‌ها نیست، اما در گروه‌ گوهرها قرار دارد. این‌ گوهر زیبا را مظهر پاکی ، زیبایی‌ و ظرافت‌ می‌دانند و بشر از چندین‌ هزار سال‌ پیش‌ آن‌ را می ‌شناخته‌ است.مروارید به‌ رنگ‌های‌ کرم ، طلایی ، نقره‌ای ، نقره‌ای‌ مایل‌ به‌ سفید ، سفید متمایل‌ به‌ صورتی ‌، و نیز به‌ رنگ ‌های‌ طوسی‌ و مشکی‌ وجود دارد.یک‌ دانه‌ مروارید یا یک‌ رشته‌ مروارید وقتی‌ ارزش‌ و قیمت‌ دارد که‌ گوهر ، صافی‌ و درخشش‌ طبیعی‌ داشته‌ باشد. با
شماره پروانه سیب سلامت: 35/11659از نظر طب سنتی روغن فندق طبیعت گرم و خشک دارد. از این روغن مفید در ایران باستان سرمه تهیه می کردند و بر این باور بودند که بهترین تقویت کننده برای بینایی چشم می باشد. با الهام از روش های قدیمی طب سنتی ایران روغن فندق با روش کلدپرس و عاری از هر گونه افزودنی و یا نگهدارنده های شیمیایی تهییه شده است.میوه فندق غنی از روغن است. 60 تا 70 درصد فندق از روغن تشکیل شده است. این روغن دارای انواع ویتامین مانند ویتامین A، E و ویتامین‌
در این مقاله قصد داریم ، نیاز بسیاری از مخاطبان که به دنبال لیست ادویه های مخصوص هر غذا هستند را پاسخ دهیم و آنها را با انواع ادویه های خوشمزه ، خوشبو ، خوش رنگ و هم چنین گرم آشنا نماییم .
همچنین طرز تهیه ادویه های مختلف که برای طبخ انواع غذاها استفاده می شوند را به طور کامل شرح دهیم .
برای مثال به طرز تهیه ادویه کاری ، ادویه ترشی ، ادویه فلافل ، ادویه مخصوص قرمه سبزی ، ادویه جوجه کباب و .... می پردازیم .
در زیر به معرفی اجمالی 20 نوع ادویه می پردازی
فروش عمده روغن فندق،قیمت روغن فندق

شماره پروانه سیب سلامت: 35/11659از نظر طب سنتی روغن فندق طبیعت گرم و خشک دارد. از این روغن مفید در ایران باستان سرمه تهیه می کردند و بر این باور بودند که بهترین تقویت کننده برای بینایی چشم می باشد. با الهام از روش های قدیمی طب سنتی ایران روغن فندق با روش کلدپرس و عاری از هر گونه افزودنی و یا نگهدارنده های شیمیایی تهییه شده است.میوه فندق غنی از روغن است. 60 تا 70 درصد فندق از روغن تشکیل شده است. این روغن دارای انواع و
فروش عمده روغن فندق،قیمت روغن فندق

شماره پروانه سیب سلامت: 35/11659از نظر طب سنتی روغن فندق طبیعت گرم و خشک دارد. از این روغن مفید در ایران باستان سرمه تهیه می کردند و بر این باور بودند که بهترین تقویت کننده برای بینایی چشم می باشد. با الهام از روش های قدیمی طب سنتی ایران روغن فندق با روش کلدپرس و عاری از هر گونه افزودنی و یا نگهدارنده های شیمیایی تهییه شده است.میوه فندق غنی از روغن است. 60 تا 70 درصد فندق از روغن تشکیل شده است. این روغن دارای انواع و
فروش عمده روغن فندق،قیمت روغن فندق

شماره پروانه سیب سلامت: 35/11659از نظر طب سنتی روغن فندق طبیعت گرم و خشک دارد. از این روغن مفید در ایران باستان سرمه تهیه می کردند و بر این باور بودند که بهترین تقویت کننده برای بینایی چشم می باشد. با الهام از روش های قدیمی طب سنتی ایران روغن فندق با روش کلدپرس و عاری از هر گونه افزودنی و یا نگهدارنده های شیمیایی تهییه شده است.میوه فندق غنی از روغن است. 60 تا 70 درصد فندق از روغن تشکیل شده است. این روغن دارای انواع و
فروش عمده روغن فندق،قیمت روغن فندق

شماره پروانه سیب سلامت: 35/11659از نظر طب سنتی روغن فندق طبیعت گرم و خشک دارد. از این روغن مفید در ایران باستان سرمه تهیه می کردند و بر این باور بودند که بهترین تقویت کننده برای بینایی چشم می باشد. با الهام از روش های قدیمی طب سنتی ایران روغن فندق با روش کلدپرس و عاری از هر گونه افزودنی و یا نگهدارنده های شیمیایی تهییه شده است.میوه فندق غنی از روغن است. 60 تا 70 درصد فندق از روغن تشکیل شده است. این روغن دارای انواع و
دلمه برگ مو از غذاهای سنتی ایرانی است که گاهی به‌عنوان پیش‌غذا هم سرو می‌شود.



دلمه برگ مو یکی از لذیذ‌ترین غذا‌ها در فصل بهار است. آماده سازی این غذای ایرانی به ظاهر ساده، سخت و زمان‌گیر است. اما پیچیدن آن لذتی دارد که کمتر کسی آن را نچشیده است .



مواد لازم 
برگ مو: ۵۰ عددگوشت چرخ‌کرده: ۳۰۰ گرمبرنج: نصف پیمانهپیاز: ۲ عدد متوسطلپه: یک‌سوم پیمانهزردچوبه، نمک و فلفل به مقدار لازمسبزی دلمه (جعفری، گشنیز، ترخون و نعناع به یک نسبت): نیم کی
سبزی خوردن؛ همان یار قدیمی سفره‌های ایرانی. ریحان، نعناع، جعفری، تربچه، پیازچه و... شما کدام را بیشتر دوست دارید؟ با مجله دلتا همراه باشید.
مگر می‌شود بر سر سفره گرم ایرانی بدون سبزی خوردن نشست؟ این را باید از خانم‌های خانه‌دار ایرانی پرسید. سبزی‌های معطر و اشتها‌آوری مانند شاهی، ریحان، تره، نعنا، جعفری، ترخون، مرزه، تربچه و … هر کدام ویژگی‌های تغذیه‌ای و درمانی خاص خودشان را دارند؛ شما کدام یک را بیشتر دوست دارید؟ با مجله دلتا و این
هنگامی که نام خاکشیر را می شنویم یاد تابستان و شربت خاکشیر و آبلیمو می افتیم اما خاکشیر فواید فراوان دیگری نیز دارد و موجب درمان بسیاری از بیماری ها می گردد. از زمان های گذشته تا کنون خاکشیر جزو جدایی نا پذیر آشپزخانه های ما بوده و کاربرد فراوان دارد که در این بخش از بهداشت و سلامت نمناک با خواص ، طرز تهیه و مضرات خاکشیر آشنا خواهید شد.
خاکشیر چیست و چه خواصی دارد؟
خاکشیر گیاهی یک یا دو ساله از تیره شب بویان است که دراصطلاح عامیانه به آن خا

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مطالب آزاد